Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 16°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
16°C
Az Bulutlu

Trakya Birlik Genel Kurulu yapıldı

Trakya Birlik Genel Kurulu yapıldı
13 Ocak 2023 11:34
323

Trakya Birlik 2021/2022 İş yılı seçimli genel kurulu, 11.01.2023 Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 48 Yağlı Tohumlar Kooperatifinin Kasım ayında gerçekleştirdiği genel kurullarında Birlik Temsilciliğine seçilen 298 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda, birlik ruhunun en güzel örneği sergilendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, geçtiğimiz iş yılı ve içerisinde bulunduğumuz iş yıllarının genel değerlendirmesini yaparak gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında genel kurula bilgi verdi. Konuşmasının sonunda yapılacak olan genel kurulun birlik ortaklarına, Trakya Birliğe ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Genel Kurulda Divan Başkanlığı’na Durgut Ersoy (Pehlivanköy Koop.), Başkan Vekilliği’ne Levent Kızıltan (Gelibolu Koop.), Katip Üyeliklere Göksel Baytok (Babaeski Koop.) ve Yaşar Şentürk (Hayrabolu Koop.) seçildi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşından sonra, gündem maddelerinin sırasıyla okunarak oylanmasından sonra gündemin 19. maddesi gereği seçime geçildi.

Trakya Birlik delegelerinin kurumuna sahip çıktığı ve 299 mevcut delegeden 298’sinın oy kullanarak katıldığı genel kurulda, 296 oyun geçerli 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Malkara Kooperatif Başkanı Cem Özkan’ın sarı listesi 81 oy alırken, geçerli 296 oyun 215’ini alan Şafak Kırbiç, Emre Yılmaz, Hilmi Kahraman, Ahmet Akgün, Hüseyin Kocabıyık ve Remzi Kobak’tan oluşan mavi liste seçimi kazandı.

Yeni yönetim seçim sonrası şu açıklamayı yaptı:
“ 2021/2022 iş yılı Genel Kurulumuza katılarak Birlik Ruhunun en güzel örneğini sergileyen tüm kooperatif başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile teveccüh göstererek bizlere önümüzdeki 4 yıl için yönetim kurulu üyeliği görevi veren Birlik temsilcilerimize teşekkür eder, bu büyük ve değerli emaneti daha da ilerilere taşıyarak başta üretici ortaklarımız olmak üzere ülke tarımına daha büyük hizmetler sunmak kararlılığıyla Genel Kurulumuzun birliğimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Trakya Haber